oksana
|
Добавлено: 02.09.2009 - 13:59 Заголовок сообщения: отзив Al Nabila Makadi Bay |
 |
Я і мої друзі з перших днів сказали що цей гоель 5ом зіркам не відповідає , максимум 3 напевне ще 2 зірки їм дали за бакшиш, тобто взятку, номери погано прибрані кухня одноманітна в головному корпусі номерів мало, більшість туристів живуть в бунгалах я з сімєю жила бунгалі 1205 так там 1е ліжко найнезручніше із всіх на яких я колись спала.Обережно із поїздкою в Хургаду коли вас відвозять від готелю а їхній трансфер називається лімузин так знайте що магазин біля якого він зупиняється є також власника готелю і тут туристів вважають тупими ходячими кошельками і ставляться відповідно, якщо ви вирішили купити калян купляйте зразу бо вони вам поставлять ціну в 10 разів дорожчу ніж вона є насправді знайте мені сказав друг Єгиптянин що найкращий калян великий і зі всіма прибамбасами коштує 50 їхніх франків тобто 10 доларів а вони можуть запіяти і 200дол мені наприклад за маленький який по словах мого друга коштує 2 дол запропонували взяти за 50дол.Але приємні спогади все ж таки є, та вони не повязані із готелем, це лагуна i 3 екскурсії ,1а це ниряння із аквалангом, 2а це поїздка в пустиню і 3а це поїздка в Каїр.І до речі в останню ніч ми щей ділили номер із ящірками, напевне прийшли поїсти мурашок які там були весь період нашого відпочинку.Бажаю всім гарного відпочинку.
|